Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

Zoek je een leuke vrijwilligersbaan en wil je meedraaien in een gezellige omroep met veel potentie? Dan zijn wij die organisatie die een leuke vrijwilligersbaan voor jouw heeft. Onze omroep wordt volledig gerund door vrijwilligers. Onlangs zijn wij uitgebreid. Wij kunnen jouw hulp dan ook goed gebruiken!

Netwerk – Systeembeheerder.

Omroep Zulthe is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger met verstand van Netwerk – Systeembeheer. Als technische commissie staan we wekelijks voor de uitdaging om de systemen goed te laten draaien. We installeren, beheren en bewaken onze systemen en servers met de technische commissie.

Bij de omroep zijn we op technisch gebied altijd druk bezig met vernieuwing, waardoor we inmiddels een paar handen en hersenen te kort komen. Als technische commissie is het ons doel de systemen zo te laten draaien dat alle vrijwilligers een mooie uitzending kunnen maken.

Ben jij de vrijwilliger met kennis van netwerk en systeembeheer dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij vragen

Ruime kennis van ICT en netwerk.
Ervaring met Windows Systeembeheerder
Pre kennis/ervaring van Cisco Firewall, Switch en VPN
Vrijwilliger voor langere tijd

Wat wij bieden

Uitdagingen op ICT gebied
Nieuwe systemen en
Leuk technisch team
Vrijwilligerswerk met een doel

Redactie medewerker

Omroep Zulthe is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die zich willen inzetten voor redactie werkzaamheden. Als redactie lid ben je verantwoordelijk voor de informatie richting de programma’s en de website.

Doordat de omroep zo aan het groeien is zijn we uiteraard ook opzoek om de redactie werkzaamheden wat meer op te kunnen splitsen.

Wat wij vragen

Je vind het leuk om door het nieuws te spitten
Vrijwilliger voor langere tijd

Wat wij bieden

Leuk team
Vrijwilligerswerk met een doel

Op deze pagina staan enkele vacatures waarvoor we per direct vrijwilligers zoeken. Heb je interesse in een van de vacatures, dan kun je jouw gegevens mailen naar : vacature@omroepwesterkwartier.nl

Vertel iets over jezelf