Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

WeekBreker

19:00 21:00

Background

Tobias Hummel

Ik ben To en sinds begin 2015 verantwoordelijk voor de samenstelling en uitzending van Back to The Rock. Sommige mensen bij de radio dachten in het begin wel eens Back to Rock wat eigenlijk niet klopt.
De naam is afgeleid van Psalm 78:35 waar in het engels staat: “And they remembered that God was their rock, and the most high God their redeemer”. “The Rock” staat dan voor De Rots/onze Verlosser maar is natuurlijk ook een verwijzing naar de muziekstijl.

Danny heeft mij gevraagd destijds om een programma met hem te maken. Aangezien ik meer dan een ander in muziek geïnteresseerd ben (denk ik) was die keuze niet zo moeilijk voor mij.
Ik hoop muziek te blijven uitzenden zolang ik er plezier in heb, en ik denk dat onze muziek een prima manier is om het goede nieuws te verspreiden.

Ik vind het zeer aangenaam om bij de omroep werkzaam te zijn.
De mensen zijn hier hulpvaardig, vriendelijk, ongedwongen en geven je de vrijheid (en verantwoordelijkheid) om je eigen programma’s te maken. Dit geeft als resultaat dat je je welkom voelt, dit komt de sfeer ten goede en zo ook de programma’s en uiteindelijk ook de uitstraling van de omroep als je het mij vraagt.