Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

Otte Roona

Mijn naam is Otto Roona en ik ben sinds 2014 bij Omroep Westerkwartier. Ik kwam al jaren door mijn eigen muziek bij radiostations en ik heb bij een ander station twee jaar een programma gemaakt. Ik kwam in contact met Gerard v/d Velde, hij had een voorstel of ik niet een programma wilde maken bij Omroep Westerkwartier.
Ik ben toen gaan kijken en eigenlijk vond ik het direct heel leuk en gezellig. Ik ben toen begonnen bij de radio als sidekick bij het programma “Hollands op z’n Best”.

Uiteindelijk ben ik met een eigen programma begonnen de “Mosterdpot” op de dinsdagavond samen met Bert Flonk en een vrouwelijke sidekick en showbizz journalist Fokko Kramer.
Inmiddels heb ik een nieuw programma op de vrijdagmiddag “Het weekend in” met Jan v/d Velde als sidekick.

Ik ben bij de omroep, omdat ik het leuk vind om mij in te zetten voor de samenleving. Daarnaast is radiomaken een leuke hobby. Ik vind er veel gezelligheid en ontspanning.

In 2015 ben ik algemeen bestuurslid geworden. Door mijn bestuursfunctie zie ik de groei van de omroep mooi van dichtbij, wat voor mij een enorme drijfveer is.

Voor de toekomst hoop ik dat we mooi zo kunnen door gaan, het is prachtig om te zien dat de omroep zulke grote stappen maakt. Ook wil ik graag met mijn eigen programma zo doorgaan.