Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Hit Express

10:00 17:00

Background

Meinte Martijn van der Schaaf

Mijn naam is Meinte Martijn van der Schaaf, sinds 30 september 2011 ben ik bij Omroep Westerkwartier.
Ik leerde Theo Alkema kennen via een online radiokanaal waar hij een programma presenteerde. (Veel top 40 en verzoekjes)

Via de chat heb ik contact met hem gekregen en het leek mij interessant om eens te zien hoe radio gemaakt werd. Daarop heeft hij mij uitgenodigd in de studio van Omroep Westerkwartier.
In de studio leerde ik Theo voor het eerst in het echt kennen. Ik mocht niet alleen kijken hoe het eraan toe ging, nee het ging van:
kijk computer, microfoon, koptelefoon, stoel en succes jij bent mijn sidekick vanavond. Dan kan je ervaren hoe het is om radio te maken in plaats van meekijken.

Vanaf dat moment sloeg het virus toe en jongens wat ben ik er ziek van geweest! Ik ben nooit meer van Theo zijn zijde geweken met het maken van een radioprogramma.
Binnen de omroep ben ik sidekick in het programma Friday In The Mix en ben ik reporter tijdens live locatie uitzendingen.

Het is zo leuk, omdat we met elkaar zijn en met elkaar een gezellig leuk programma kunnen maken, met veel informatie en gekheid!