Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

Maikel Frik

Maikel Frik,

In het begin van mijn radiocarrière ging in mee met hans en Wiljanco deze jongens hadden samen een programma. Deze jongens stopten ermee en droegen het stokje over aan Benjamin. Die heeft het programma voortgezet samen met Lourens.

Lourens en Benjamin hadden het programma NN (no name) en ik zat daar heel vaak bij.

Met dit clubje jongens kregen we steeds meer luisteraars, we bedachten Idols westerkwartier, we hebben Idols gehouden. Op de finale dag kwamen de andere tegenstanders niet opdagen, toen heb ik de tegenstanders na gedaan zodat ik wel concurrentie had. Natuurlijk heb ik gewonnen de prijs die ik won was een t shirt!

Toen kwam de Nachtbrakers tussendoor waaien als we niet op stap gingen dan maakten we het programma de Nachtbrakers dan konden we alles doen en laten wat wij wilden. Dan waren er geen restricties. Grappen grollen en ouwehoeren.

Toen is het even rustig geweest voor mij totdat Lourens begon met “indie Air” samen met Aafkelien. Aafkelien is er niet zo heel lang bij gebleven dus heb ik haar taak als sidekick al vrij snel overgenomen.

Daarnaast wou ik graag mijn eigen muziek gaan draaien en heb nu mijn eigen programma met mijn eigen dingetjes. Elke woensdag van 15:00 tot 18:00.

Ik kan hier mijn creativiteit in kwijt, samen met mijn vriendin Gerdien maak ik leuke eigen jingles.
Ik ben een echt muziekfanaat en mag graag mijn muziek kennis met andere mensen delen.