Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Gospel Time

07:00 09:30

Background

Jolien Greving

Hallo ik ben Jolien Greving, sinds oud en nieuw 2011 ben ik bij de omroep. In november 2011 ging ik een keer met mijn zus mee naar de radio zij was toen sidekick bij het programma “Bie de Haan”. Op die bewuste dag kon de rest van haar team niet, dus mocht ik mee.
Bij de radio ontmoeten wij Theo en Meinte, zij waren bezig met wat klusjes. Theo en ik hebben elkaar beter leren kennen na die avond.
Theo was namelijk bezig met het organiseren van de oudejaarsuitzending en vroeg mij of ik op de dag zelf wilde helpen om alles in goede banen te leiden.

Tijdens de oudejaarsuitzending ben ik stiekem erg enthousiast geworden over het radio maken (en over Theo). Omdat ik het zo leuk vind om bezig te zijn met het radio maken mocht ik mee gaan presenteren met het programma “Friday in the Mix”. Samen met Meinte ben ik nu al jaren sidekick.

Oef even nadenken hoor…. Wat zijn mijn toekomstplannen bij de radio…? Wat ik leuk vind is dat ik als programmamaker net een andere kijk weer heb op de zaken.

Wat het voor mij nu zo leuk maakt om bij de omroep werkzaam te zijn…? Tjah nou eigenlijk is die vraag heel erg simpel te beantwoorden, omdat we een hechte groep zijn geworden in de afgelopen jaren, waarin we veel met elkaar hebben doorstaan, is het een soort van thuiskomen met vrienden. De hechte groep wordt steeds groter en dat vind ik gewoon heel mooi om te zien. We zijn gewaagd aan elkaar en durven ook een discussie te voeren om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen.

Stiekem blijft nog wel het allerleukste dat ik Theo heb ontmoet bij de radio. We zijn een stel sinds januari 2012. Waar de lokale radio wel niet goed voor is haha.