Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Hit Express

22:00 24:00

Background

Erik Ekhart

Ongeveer ergens halverwege 2016 ben ik bij de radio begonnen. Het begon eigenlijk heel kort met een bezoek aan de studio. Ik mocht een keer mee met Richard hij maakte toen nog samen met Gerard het programma een uurtje streektaal.

Het leek mij ook wel wat om een programma te gaan maken en heb toen samen met Richard het idee geopperd om een eigen programma te gaan maken.

Door de vernieuwen in de studio ben ik het maken van een programma nog interessanter gaan vinden. De techniek had ik als snel in de vingers dit is toch echt wel het hoogte puntje van mijn avond om de techniek te doen. Dit vind ik echt leuker dan het presenteren zelf.

Ik ken Richard al vanaf de basisschool eigenlijk dus al wel een jaar of 16. Richard had altijd al veel passie voor muziek en hij maakte zijn eigen programma vanaf de zolderkamer.

Ik ben dus nu bij omroep westerkwartier technicus en presentator van het zaterdagavond café verder onderhoud ik de tuin rondom de studio
De naam van ons programma hebben we bedacht samen met Otte en eerst was de gedachten zaterdagavond show. Alleen omdat het zaterdagavond is en mensen dan naar een café gaan vonden we dat een leukere naam.

Eigenlijk hebben we het hele programma zelf bedacht. Het toppunt van ons programma is toch echt wel doe je haar met de gitaarplaat dat is echt mijn ding! De muziek die ik dan graag draai is voornamelijk hardrock, metal, hard metal en metalcore,

Het radio maken vind ik leuk we hebben elke week weer andere muziek en onderwerpen. De ene keer draaien we meer rock en de andere keer meer pop. De vrijheid in muziekkeuze vind ik echt heel erg fijn. We kunnen ons ei hier echt in kwijt, en in overleg kan eigenlijk alles!!

Als ik achter de knoppen stap dan open ik altijd harstyle muziek! Dat is mijn binnenkomer.

Als er een storing is of er gaat iets niet goed dan is er altijd iemand die dat zo snel mogelijk oplost waardoor wij mooi programma kunnen maken.

Altijd positief blijven dat is onze sleutel!