Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

Albert Garritsen

Hallo, ik ben Albert Garritsen.

Hoe ik bij Radio Westerkwartier ben gekomen is eigenlijk helemaal niet vanzelfsprekend. Puur toeval eigenlijk.
Ik zat op een donderdag bij Harm Alkema in de taxi. Wat eerst enkel begon als een simpele oplossing om van A naar B te komen is uitgedraaid op een vriendschap.

Harm was al een lange tijd werkzaam bij Radio Westerkwartier en ik was op bezoek. Ik zat aan de koffie, Harm was radio aan het maken toen de telefoon in de studio ging. Ik zat in mijn eentje dus ik nam de telefoon aan.
Blijkbaar beviel mijn stem wel, er werd mij direct gevraagd of ik de rol van “telefoniste” op mij wou nemen. Nou, superleuk natuurlijk!

Ik vervulde de rol van “telefoniste” (ja, je leest het goed. Telefonist’e’) in eerste instantie enkel voor het programma “Hollands op z’n best” en later kwam er de “Mosterdpot” ook nog bij.

Vanaf het eerste moment heb ik genoten van mijn werkzaamheden bij Radio Westerkwartier. Nu krijg ik vaak de vraag: “Ja maar Albert, wát vind jij nou zo leuk?” Tsja.. het woord superleuk omvat alles wat ik van mijn werkzaamheden vind! Wat is er nog meer nodig dan dat? Gewoon genieten van de leuke dingen!

Nadat ik een tijdje voor telefoniste had gespeeld, werd het tijd voor mijn eigen programma, welke vanaf
juni 2017, elke donderdag van 17.00uur tot 18.00uur de ether in ging! Wat kan ik wederom anders zeggen dan… SUPERLEUK!

Nu zal ik jullie een keertje voor zijn, ik vind het leukste aan een eigen programma dat ik mijn voorliefde voor Nederlandse muziek, van oud tot nieuw, kan delen met andere mensen.
Mensen die dezelfde muzieksmaak delen en dat schept eigenlijk al een band. Niks meer dan gezellig en goede sfeer, samen genietend van de mooie muziek.
Samen herinneringen ophalen met de muziek waar ik/ jullie mee opgegroeid zijn.

Ik zal nog meer leuks met jullie delen, als gastheer zorg ik natuurlijk voor de koffie en thee maar het meest mooie aan alles blijf ik toch wel het contact met de andere medewerkers en het ontvangen van eventuele gasten waar altijd wel een gezellig praatje uitkomt. Zo’n goede en gezellige sfeer, superleuk!

Wanneer ik aan mijn toekomst bij Radio Westerkwartier denk, hoop ik ooit te bereiken dat ik steeds meer stapjes omhoog zal zetten, steeds meer ondersteunende taken op mij neem en mede zorg voor het goed functioneren van Radio Westerkwartier.

Tot slot nog even lekker gek, mijn allergekste tik? Sugar Lee Hooper imiteren!