Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

Wisselwinkel Zuidhorn met zomerse uitingen

Deze zomer vinden in de zogenaamde Wisselwinkel in Zuidhorn (Overtuinen 7a) verschillende pop-up verkopen en exposities plaats. De Wisselwinkel is een initiatief van Carin Bosklopper, eigenaresse van Koetshuysch Kaas, die met haar kaasboetiek naar een groter pand is verhuisd. “Hierdoor is er aan de Overtuinen 7a plaats voor nieuwe ideeën,” vertelt Carin. “Ieder weekend is in de Wisselwinkel ruimte voor de meest uiteenlopende initiatieven, exposities, brocante verkoop of zolderopruimingen. Iedereen die iets wil presenteren of verkopen, mag dit voor een weekend proberen in de Wisselwinkel.”

In de afgelopen periode hebben Moes&Moes met hun brocante verkoop gebruik gemaakt van de Wisselwinkel. Net als Frouwina Bloem en Tosja met hun schilderkunst en Muziekbedrijven Westerkwartier die de Wisselwinkel met muzikale optredens vulde. Komende week exposeert de Grijpskerker kunstenaar Johan van der Dong zijn schilderijen onder de titel Pracht van Groningen en een week later staat het werk van de Drentse kunstenaar Anette Ebert centraal. Later in juli komt Moes&Moes nog een keertje en eind juli kan het werk van Meindert Lodewijks bewonderd worden.

Kom dus gerust een keertje langs tijdens het winkelen of boodschappen doen. De toegang is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage niet afgeslagen.