Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

Wandelingen voor mantelzorgers in het Westerkwartier

In september organiseert Sociaal Werk De Schans in samenwerking met IVN Westerkwartier e.o. in de gemeente Westerkwartier meerdere belevingswandelingen voor mantelzorgers. Tijdens de wandelingen laten de ervaren natuurgidsen van IVN de mantelzorgers vlakbij huis de schoonheid van de natuur ervaren. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor een wandeling naar keuze. Ze kunnen tijdens de wandeling vragen stellen aan de natuurgidsen en onderweg praten met andere mantelzorgers.

De medewerkers van Sociaal Werk De Schans zorgen onderweg voor thermoskannen met thee en koffie en iets lekkers. De wandelingen zijn 3 tot 4 kilometer lang en duren ongeveer 1,5 uur. Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen dus wordt er tijdens de wandelingen 1,5 meter afstand gehouden van elkaar. Deelname aan de wandelingen is gratis. Van te voren aanmelden voor de wandelingen is noodzakelijk.

Data en locaties: Donderdag 10 september 14.00 – 15.30 uur Coendersborg Start bij de parkeerplaats van Coendersborg Dinsdag 15 september 14.00 – 15.30 uur Doezumermieden Start bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer/Blote Voetenhof, Peebos 1a Opende Donderdag 17 september 18.45 – 20.15 uur Trimunt Start bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer – aan de Kloosterweg Woensdag 23 september 10.00 – 11.30 uur NAM park Noorderriet Start bij de informatiepanelen aan de Waardweg Donderdag 24 september 14.00 – 15.30 uur Leek Start bij de parkeerplaats van Nienoord

Aanmelden: Kijk voor meer informatie op www.sociaalwerkdeschans.nl. Meld je voor 1 september aan voor de wandeling van je keuze via: balie@sociaalwerkdeschans.nl of bel met tel: (0594) 745 620 en vraag naar Carla Helder of Jolique Luscuere.