Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

Spectaculaire opening Culturele seizoen Zuidhorn

Zaterdag 3 oktober is de opening van het Culturele seizoen van Zuidhorn. Dit wordt gevierd met de Kom in Zuidhorndag. Een jaarlijks terugkerend evenement in de Kom van het dorp met een fair, sport en entertainment.

Dit jaar is er een extra spectaculaire editie met een Internationale Straattheater act, Compagnie with balls’. Dit bewegingstheater is Dynamisch, Groots, en Poëtisch.

Met “Join the Parade” zullen zij het publiek verrassen en verbazen. Het is een swingende optocht, een niet te missen blikvanger met twee 4 meter hoge figuren. Een gigantisch grote marionet, danst in samenspel met Atharina. Deze charmante dame beweegt zich gracieus voort op een manshoge bal van bijna 2 meter!

Gedurende de dag zal er drie maal een parade zijn in het centrum. Om 12:00 uur is er een workshop acrobatiek voor kinderen in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar. Na de workshop kunnen zij meelopen mee in de parade. Het straattheater wordt georganiseerd door Zakenkring Zuidhorn en Cultureel Centrum Zuidhorn. Het hele programma is te vinden op www.welkominzuidhorn.nl

Er wordt de bezoekers nadrukkelijk verzocht rekening  te houden met de RIVM voorschriften. Ook op de Fair wordt de anderhalve meter regel nageleefd.