Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

In augustus gaat de Streekproductenmarkt Nienoord gewoon door!

De vakanties zijn in volle gang, maar de Streekproductenmarkt Nienoord gaat onverminderd door op 1 augustus. Het mooie is nu, dat u ons kunt bezoeken op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. We beginnen als altijd om 10.00 en we staan tot 16.00 uur voor u klaar.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige en overzichtelijke opstelling.

VILLA VELDZICHT heeft weer diverse lekkere geweckte  producten voor u klaar gemaakt. Variërend van soep tot saus,  handig voor op vakantie,  lekker voor bij de BBQ, of om te combineren met ijs,  als het weer heel warm wordt! Óók  heeft ze weer verse eendeneieren te koop.

HET LEKKERE WINKELTJE staat er met heerlijke droge worsten en ze nemen ook lekkere grillworst mee. Ze maken het voor u makkelijk , u kunt daar pinnen.

DE POFFERTERY is weer present op de markt met heerlijke jam’s met weinig suiker, waardoor de smaak van het fruit de boventoon voert. O.a. zwartebessen- en mangojam en nog veel meer.

EL GRECO COSMETICS heeft ezelinnenmelk cosmetica en zeep bij zich. Echt uit de streek, want deze ezelinnenmelk komt uit de ezels van hun ezelboerderij in Groningen, dus 100% Natuurlijke producten uit onze regio.

Bij NATUURLIJK AFKE deze keer weer de eerste zwartebessenjam van het jaar. Vers van de struik in de pot. Er wordt volop geplukt in de tuin want bijna alle vruchten zijn nu rijp.

FLORES DEL CAMPO neemt ontzettend veel verse onbespoten groenteplantjes mee om zelfvoorzienend te worden. Uiteraard zijn kaas, eieren en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en voelt u zeker van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 1 augustus!