Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

Geschenk van Abel Tasman

Grootegast – Woensdag 18 december ontving Klaas Lindeboom, directeur Woonzorgcentrum Het Hooge Heem Grootegast een cheque ter waarde van € 500 uit handen van Ietse Stokroos en Arend van Dijk namens de kringloopwinkel Abel Tasman uit Grootegast. “We geven deze bijdrage graag voor de aanschaf van een tweede Tovertafel voor in Het Hooge Heem,” vertellen de gulle gevers. Klaas Lindeboom: “We danken jullie heel hartelijk voor de cheque met dit prachtige bedrag. U kunt ervan verzekerd zijn dat we het geld samen met een bijdrage van de stichting Vrienden van Het Hooge Heem gaan inzetten voor de aankoop van deze tweede Tovertafel.”

Achtergrond

* Kringloopwinkel Abel Tasman Grootegast heeft inmiddels de deuren gesloten vanwege het gebrek aan vrijwilligers om de winkel te runnen. “Dat is bijzonder jammer,” vertelt Dita Stokroos, “maar helaas een noodzakelijk besluit.”

* De Stichting Vrienden van Het Hooge Heem (ANBI gecertificeerd) maakt extraatjes mogelijk die niet uit het reguliere zorgbudget kunnen worden gefinancierd. Dankzij deze Stichting en giften van donateurs en sponsoren kan net dat beetje extra voor de bewoners van Het Hooge Heem worden gedaan.

Fotobijschrift: V.l.n.r. Arend van Dijk, Ietse Stokroos en Klaas Lindeboom met de in dank ontvangen cheque voor Het Hooge Heem (foto Myra Eeken-Hermans)