Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

Background

Eindejaarssurprise voor Maxima Grootegast

In de week voor kerst werden het bestuur en vrijwilligers van kledingbank Maxima Grootegast verrast met een cheque van 750 euro uit het Leefbaarheidsfonds van de Rabobank. Denny Boersma is lid van de ledenraad van de Rabobank en vertelde: “Dit keer hebben alle leden van de ledenraad een cheque gekregen om naar eigen inzicht te doneren aan een maatschappelijk initiatief.

Ik werd geraakt door de enthousiaste verhalen van Maxima bestuurslid Mariska Ebels en besloot om ‘mijn’ cheque te geven aan Maxima. Ik wil er graag bij zeggen dat ik graag zou zien dat kledingbanken niet nodig waren, maar nu ze zo nodig zijn en zo mooi van start zijn gegaan in het Westerkwartier, draag ik op deze manier graag mijn steentje bij.” Voorzitter Arie Noordhof ontving de cheque uit handen van Denny Boersma. “We weten nu nog niet of we dit bedrag voor iets specifieks in gaan zetten, maar we kunnen het heel goed gebruiken om onze rol als kledingbank goed te vervullen. Zeer bedankt.”

Fotobijschrift: v.l.n.r. bestuursleden Jess Ludwig, Jantienus Bakker, bedrijfsleidster Gré Schonewille, voorzitter Arie Noordhof, ledenraadlid Rabobank Denny Boersma en bestuurslid Myra Eeken-Hermans rondom de cheque van 750 euro