Huidige Track

Titel

Artiest

Huidige Show

ZultherVertier

18:00 20:00

Background

Avond over energiebesparende maatregelen in Norg

Onafhankelijk en gratis advies voor inwoners Noordenveld Op dinsdagavond 14 januari organiseert het Drents Energieloket samen met de Gemeente Noordenveld de Duurzame Up Date Avond in MFC Brinkhof in Norg.

De avond begint om 19.30 uur. Op deze avond kunnen geïnteresseerden onafhankelijk en gratis advies krijgen over energiebesparende maatregelen voor hun huis. Deze avond is een vervolg op de Bespaarmarkt die in januari 2019 is georganiseerd en waar destijds zo’n 300 geïnteresseerden op af kwamen.

Het programma De avond begint met een presentatie over energiebesparende maatregelen voor diverse woningtypes. Ook de kosten en financieringsopties komen aan bod. Daarna is er een markt waar aanwezigen in gesprek kunnen met lokale ondernemers, zoals installatiebedrijven en leveranciers van zonnepanelen, isolatiemateriaal of dubbelglas. Men kan ook gelijk een offerte aanvragen of een afspraak maken met de ondernemer om thuis langs te komen en te kijken welke maatregelen passend zijn. Ook Energiecoöperatie Noordseveld is aanwezig.

Aanmelden is noodzakelijk Geïnteresseerden voor deze Duurzame Up Date Avond kunnen zich aanmelden op www.drentsenergieloket.nl/update. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt vanwege de brandveiligheidseisen. De verwachting is dat het aantal plaatsen snel vol is.